Sagkurs på Spillum, del ll

Publisert 31.03.2017

Sagkurs del ll på Spillum, omhandlende bruk av sirkelsag og bandsag, finner sted 6.-7. april.

Sagkurs del ll blir holdt 6. – 7. april, i regi av interregprosjektet «Tre og tradisjonshåndverk. Grenseløst bygningsvern.». Dette kurset har som mål å øke kunnskapen til bruk av sirkelsag og bandsag. Det vil i tillegg bli presentert et registreringsverktøy for kartfesting av spesielle virkes kvaliteter i skogen. Kurset vil bli avholdt på Norsk Sagbruksmuseum, Spillum Dampsag og Høvleri. Det er en egenandel for kursdel ll på kr. 1 200,-. Dette dekker middag dag 1, lunsj dag 2 og overnatting på Spillum. Påmelding var egentlig satt til 28.2., men det er fortsatt mulig å melde seg på. Programmet finner du her. For mer informasjon og påmelding, klikk her.