Film om byggingen av Norges største næringsbygg i massivtre

Publisert 15.08.2017

Du kan nå se to kortfilmer om byggingen av Valle Wood – Norges største næringsbygg i massivtre.

Byggingen av Valle Wood -Norges største næringsbygg i massivtre, er i gang. Dette bygget vil bestå av 60 000 kvadratmeter kontor- og servicebygg, og forventes ferdigstilt mot slutten av 2018. Det vil spare over 40% CO2-utslipp sammenlignet med et oppdatert referansebygg. Byggestart ble markert 15. juni i år.

Entrepriseformen for bygget er en samspillskontrakt, og deltakerne tar også eierskap til utvikling av hele tomten, som  Vålerenga kjøpte av Oslo kommune i 2011. Den skal utvikles videre med boliger, skole, barnehage og Vålerengas nye stadion.

Arkitekten er Lund+Slaatto Arkitekter. Byggherre er NCC, og de har laget to korte videoer om Valle Wood-prosjektet. Du kan se dem her: Video: Slik bygges Valle Wood

Her kan du lese mer om prosjektet: NCC tok første spadetak for Valle Wood

Illustrasjon: Lund+Slaatto Arkitekter

Denne nyheten blir også lagt ut på arenaskog.no