Arbor Hattfjelldal feirer 60 år i dag!

Publisert 06.10.2017

Arbor-Hattfjelldal  i Hattfjelldal kommune i Nordland. Arbor ble grunnlagt i 1957 og er landets første sponplateprodusent. Som forbrukere kan vi i dag feire at vi i 60 år har hatt tilgang til norskproduserte sponplater!  

Fabrikken i Hattfjelldal leverer kvalitetsplater av spon til gulv, vegger og tak, samt plater til møbelindustrien og konstruksjonsformål. Gjennom mange års erfaring har fabrikken funnet frem til en solid kombinasjon av bjørk og gran. Arbor`s standard veggplater i spon er Svanemerket og det er garantien for et miljøvennlig produkt.

I tillegg til produksjonen i Hattfjelldal, har Arbor også anlegg i Kragerø, les mer om bedriften her.

Arbor Hattfjelldal er en aktiv verdikjedeaktør i Skognæringsforum Nordland, hvor direktør ved Arbor, Bjørn Michael Jarmund sitter i styret i forumet.

Skognæringsforum Nordland og hele Kystskogbruket GRATULERER!