Ny hjemmeside

Publisert 29.07.2019

Ny hjemmeside klar til å gå sommeren i møte.

Vi er stolte og glade over å endelig kunne publisere vår splitter nye hjemmeside for Kystskogbruket.

Skognæringa har de siste årene blitt ei svært tidsriktig næring med tanke på å nå framtidige klimamål. Dermed er det på sin plass at denne moderne næringa også får ei moderne hjemmeside – som vi håper kan inspirere deg til å ta grønne valg.

Inne på nettsiden vil du finne alt fra dagsaktuelle nyheter fra smått og stort som rører seg i Kystskogbruket, til arrangementer og prosjekter vi holder på med. Vi håper du vil finne godt lesestoff du kan nyte til kaffekoppen din – enten du sitter ved et knitrende bål i skogen eller på kontoret.

Vi vil rette en stor takk til vår kortreiste og Steinkjer-baserte nettsideleverandør Smart Media som med kyndig hånd har hjulpet oss hele veien fra idéstadiet til ferdig nettside. Takk for samarbeidet!

Vi håper du som leser finner fengende stoff og det du leter etter – men skulle du ha spørsmål eller innspill til den nye hjemmesida, ta gjerne kontakt med oss.

Det vil bli en del overføringer fra den gamle nettstedet til det nye. Dette vil blir gjort over tid.

For de av dere som ønsker å hente lese gammelt nytt kan det gjøres på den gamle hjemmesiden : http://gammel.kystskogbruket.no/index.cfm

Riktig god lesning!